För utställare

Välkommen till Motala jobb- & kompetensmässa!

För att stärka företagens utvecklingsmöjligheter i Motala kommun startar nu Tillväxt Motala en jobb- & kompetensmässa.

2022 gjordes en kompetensinventering där 400 Motalaföretag ingick. Resultatet visade att 67 procent av företagen kommer att behöva kompetensutveckla och nyanställa inom en snar framtid. För att möta behovet öppnar vi nu en samlingsplats där Motalaföretag, arbetssökande, studenter samt utbildningssamordnare får chansen att gemensamt marknadsföra sig för att stärka Motalas utvecklingsmöjligheter.

Jobb- & kompetensmässan äger rum den 11 oktober 2023 i Lokverkstan, Motala Verkstad kl 9-12. 

Nätverka och byt erfarenheter för framtida utvecklingsmöjligheter

Vi på Tillväxt Motala jobbar med ett starkt fokus för att få Motala Kommun till en plats med expansivt företagande. Vi hoppas och tror att jobb- & kompetensmässan, som arrangeras för första gången i år, är ett steg i rätt riktning och att det kommer att bli en årligt återkommande mässa.

Mässan är tänkt som en mötesplats där du som företagare eller utbildningssamordnare kan visa upp dig som en attraktiv arbetsgivare eller utbildningsenhet för studerande, arbetssökande och de som funderar på att byta karriär. Som utställare kommer du att få möjlighet att knyta nya kontakter för att tillgodose de behov av arbetskraft och kompetens som ni ser nu och i framtida utmaningar.

Mässan kommer att marknadsföras ut mot studenter från gymnasie- och högskolenivå, vuxen- och yrkeshögskoleutbildningar, arbetssökande och till dem som idag pendlar ut till annan ort för att jobba. Med andra ord kommer det att finnas ett brett utbud av besökare som är intresserade av jobb här och nu men också besökare som letar efter rätt arbetsgivare i framtiden.

 

Tillsammans fyller vi denna historiska industrilokal med kompetensutveckling för framtiden.

Arrangör

TAG_BLUE_Tillvaxt_rek_new

Partner